Η Loyalty Properties

Η Loyalty Properties είναι εταιρία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων. Δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της δημιουργίας, διαχείρισης και πώλησης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Για κάθε της έργο η Loyalty Properties συνεργάζεται με έμπειρους επαγγελματίες, μηχανικούς και αρχιτέκτονες και με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του σχεδιάζει και προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής.

Tι μας ξεχωρίζει

Η Loyalty Properties απαιτεί από τους προμηθευτές της εγγυήσεις και πιστοποιητικά για τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία της καθώς προσφέρει στους πελάτες εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας κατασκευής.

Η Loyalty Properties είναι ιδιωτική εταιρία χρηματοδοτούμενη κυρίως από ιδιωτικά κεφάλαια και λιγότερο από δάνεια το οποίο μας επιτρέπει να ενεργούμε γρήγορα και με χαμηλότερο ρίσκο.

Παράλληλα η εταιρία διατηρεί άψογες σχέσεις με ελληνικές και ξένες τράπεζες και συνεπώς είναι σε θέση να βοηθήσει τους πελάτες της στη χρηματοδότηση της αγοράς τους μέσω δανείου.

Twitter Follow Facebook